Email
PasswordForgot?
Lea G.

Lea G.

Ljubljana21 y5 y experience

Zdravo! Sem Lea Gorkič, stara sem 20 let in študiram socialno pedagogiko na Pedagoški fakulteti. Delo z otroki mi je v veliko veselje, izkušnje na tem področju pa sem pridobila skozi delo in prostovoljstvo. Že več kot 5 let delam kot animatorka šolskih otrok, izvajala sem tudi delavnice na osnovni šoli in kot prostovoljka nudila učno pomoč. Poleg tega že več let veliko skrbim in pazim na mlajše sestrične, s katerimi rade ustvarjamo, se igramo, športamo, tudi kuhamo in hodimo na sprehode, tako da se vedno zabavamo in nam nikoli ni dolgčas. :)
Sem prijazna, zanesljiva, odgovorna, zabavna ter skrbna oseba in se že veselim novih izkušenj!
Tekoče govorim angleško, imam pa tudi osnovno znanje italijanščine in ruščine, tako da lahko vaše otroke naučim nekaj novih besed.
Za varstvo sem na voljo med tednom v popoldanskih in večernih urah. Z delom lahko pričnem takoj. Za dodatne informacije me kontaktirajte na mail: gorkiclegmail.com ali po telefonu: +386 30 395 133Zdravo! Sem Lea Gorkič, stara sem 20 let in študiram socialno pedagogiko na Pedagoški fakulteti. Delo z otroki mi je v veliko veselje, izkušnje na tem področju pa sem pridobila skozi delo in prostovoljstvo. Že več kot 5 let delam kot animatorka šolskih otrok, izvajala sem tudi delavnice na osnovni šoli in kot prostovoljka nudila učno pomoč. Poleg tega že več let veliko skrbim in pazim na mlajše sestrične, s katerimi rade ustvarjamo, se igramo, športamo, tudi kuhamo in hodimo na sprehode, tako da se vedno zabavamo in nam nikoli ni dolgčas. :)
Sem prijazna, zanesljiva, odgovorna, zabavna ter skrbna oseba in se že veselim novih izkušenj!
Tekoče govorim angleško, imam pa tudi osnovno znanje italijanščine in ruščine, tako da lahko vaše otroke naučim nekaj novih besed.
Za varstvo sem na voljo med tednom v popoldanskih in večernih urah. Z delom lahko pričnem takoj. Za dodatne informacije me kontaktirajte na mail: gorkiclegmail.com ali po telefonu: +386 30 395 133

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 5 y

Baby sitting

 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Courses: first aid courses

Languages: English, Italian, Russian, Slovenian