Email
PasswordForgot?
Shana S.

Shana S.

Ljubljana25 y5 y experience

Sem prijazna, nasmejana in vedno pozitivno naravnana 23 letnica. Sem umetniški tip zato rada ustvarjam skupaj z otroci in z njimi preživljam čas v naravi. V kolikor bi želeli varstvo pri meni doma, je to možno če se otrok ne boji manjših (nežnih, umirjenih in prijaznih) kužkov in muc - velik plus pa je naš zelo velik ograjen vrt, kjer se lahko igrava. Delo na vašem domu mi tudi ni problem. Sabo prinesem material za ustvarjanje, v kolikor je otrok dovolj star. Rada otroku omogočim domišljiski prostor, kjer se skupaj izgubiva saj sem zelo igriva oseba -pripravljena tudi igranja 'princesk' in podobnih bolj hiper domišljiskih iger.
Zelo dobro sem seznanjena z metodo Gentle parenting, otroških razvojnih faz ter njihovih potreb glede na fazo, v kateri so. Prav tako vedno upoštevam želje staršev ter ne sabotiram njihovega truda pri vzgoji otroka.
Imam izkušnje z tako manjšimi ter starejšimi otroki. Rajši pa delam z 1 ali 2 otrokoma, saj se lahko nanju bolj osredotočim in jim nudim lepo izkušnjo.
Sem v letu absolventa zato sem povsem prilagodljiva vašemu urniku.
Izkušnje imam tudi z delom z otroki s posebnimi potrebami; tako z tistimi, ki so kognitivno zaostali, autisti 3 stopnje, ipd. kot z tistimi, ki imajo lazje oblike kot je naprimer disleksija ali aspergerjev sindrom.
Otroci me pogosto obozujejo, saj ne pozdigam glasu - ubogljivist otroka pridobim tako, da ga spoštujem kot osebo, ga imam za enakovrednega, upoštevam njegova čustva ter mu pomagam skozi izkušnje frustracij, ki jih otroci pogosto doživljajo, medtem ko se privajajo na ta svet. Polovica učenja pa je tudi posnemanje - zato se vedno trudim biti dober vzgled otrokom, s katerimi delam.
Izkušnje imam tudi z malo starejšimi otroki, ki zaradi različnih življenskih izkušenj doživljajo stiske. - tu se usmerim na bolj terapevtski pristop, veliko pogovarjanja ali pa umirjene, meditacijske igre, odvisno od otroka in njegovih potreb glede na stiske katere doživlja.
Konec koncev so otroci le mali ljudje, s čistimi dušami, ki se skozi privajanje na življenje seznanjajo z svojim zunanjim in notranjim svetom.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: interested

Experience: 5 y

Baby sitting
  • Can work in own home

  • Can work with the disabled

  • Can work with pets

  • Can go outside with children

  • Can do shopping

  • Can cook

  • Can do the cleaning

  • Have a driving license

  • Have a car

  • Don't smoke

 

I would work with

  1. Babies, 0-1 years old

  2. Toddlers, 2-3 years old

  3. Preschoolers, 4-6 years old

  4. Gradeschoolers, 7-11 years old

  5. Teens, 12-18 years old

Education

Secondary

Institution: Moste Polje

Specialty: Izkušnje z otroci s posebnimi potrebami

Courses: first aid courses

Languages: English, German, Slovenian