Email
PasswordForgot?
Mojca M.

Mojca M.

Celje37 y13 y experience

Spoštovani starši pozdravljeni. Sem 37 letna mamica z ogromno izkušnjami na področju varstva otrok. Že kot otrok sem skrbno varovala svojo mlajšo sestrico in kasneje tudi varovanje otrok svojih sorodnikov, znancev, sosedov,... Ko je prišel na svet moj sine pa od 0-3 let samo njemu, po teh treh letih pa skoraj celi ulici kjer smo takrat še živeli.
Zato sem vam pripravljena priskočiti na pomoč pri varstvu otrok, kadar sami nimate časa zaradi drugih nasičenih obveznosti in tisti čas skrbno popazim na vaše otroke. Ker vem koliko človeku pomeni odgovorna, zanesljiva, poštena in skrbna varuška vam z izbiro mene zagotovo ne bo žal!! Delujem lahko na področju Celja s širšo okolico.. Lahko tudi na območju Slovenskih Konjic, Zreče, Frankolovo, Vojnik, Dramlje, Šentjur. Lahko mi pišete na mail mojcamacuh17gmail.com. Toliko za sedaj več pa po osebnem dogovoru. S spoštovanjem do vseh preobremenjenih staršev! Lp, MojcaSpoštovani starši pozdravljeni. Sem 37 letna mamica z ogromno izkušnjami na področju varstva otrok. Že kot otrok sem skrbno varovala svojo mlajšo sestrico in kasneje tudi varovanje otrok svojih sorodnikov, znancev, sosedov,... Ko je prišel na svet moj sine pa od 0-3 let samo njemu, po teh treh letih pa skoraj celi ulici kjer smo takrat še živeli.
Zato sem vam pripravljena priskočiti na pomoč pri varstvu otrok, kadar sami nimate časa zaradi drugih nasičenih obveznosti in tisti čas skrbno popazim na vaše otroke. Ker vem koliko človeku pomeni odgovorna, zanesljiva, poštena in skrbna varuška vam z izbiro mene zagotovo ne bo žal!! Delujem lahko na področju Celja s širšo okolico.. Lahko tudi na območju Slovenskih Konjic, Zreče, Frankolovo, Vojnik, Dramlje, Šentjur. Lahko mi pišete na mail mojcamacuh17gmail.com. Toliko za sedaj več pa po osebnem dogovoru. S spoštovanjem do vseh preobremenjenih staršev! Lp, Mojca

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends

Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Au pair: negotiable

Experience: 13 y

Baby sitting

 • Can work in own home

 • Can work with the disabled

 • Can work with pets

 • Can go outside with children

 • Can do shopping

 • Can cook

 • Can do the cleaning

 • Have a driving license

 • Have a car

 • Don't smoke

 

I would work with

 1. Babies, 0-1 years old

 2. Toddlers, 2-3 years old

 3. Preschoolers, 4-6 years old

 4. Gradeschoolers, 7-11 years old

 5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 15 children

Education

Secondary

Specialty: Obožujem delo z otroci

Courses: first aid courses

Languages: Slovenian