Elektronsko pošto
Tine K.

Tine K.

Postojna29 l10 l izkušenj7.5-10 € za uro

Sem doktorski študent humanistike, smer umetnostna zgodovina. Diplomiral sem na ljubljanski Filozofski fakulteti, iz zgodovine in umetnostne zgodovine, kjer sem pred kratkim tudi magistriral (umetnostna zgodovina).
Zaradi bogatih izkušenj pri pisanju vsakršnih besedil (tako znanstvenih, kot povsem poljudnih), delu z ljudmi, muzejskem delu, prezentacijah arhivskega gradiva, pa tudi pri javnem nastopanju, muziciranju, organizaciji in skupinskem delu, nudim pomoč pri učenju, pisanju domačih nalog, referatov in seminarskih nalog, predvsem pa inštruiranje osnov slovenščine in angleščine ter večine družboslovnih predmetov.
INŠTRUKCIJE TUDI ZA SRBOHRVAŠKO GOVOREČE - zaradi osnovnega poznavanja srbohrvaščine nudim pomoč tudi srbohrvaško govoreči mladini.
Moje glavno poslanstvo je, razbremeniti starše, ki zaradi dela v COVID stiski ne morejo nuditi zadostne pomoči otrokom, katerih šolstvo je zaradi epidemije močno okrnjeno. Želim, da bi osnovnošolci po koncu epidemije šolanje nadaljevali z zadovoljivim znanjem osnov, ki ga zaradi šolanja na daljavo otrokom le stežka posredujemo.

Telefonska številka: vidno le za člane

FacebookInstagram

0 priporoča
Delo

Čas: po dogovoru (lahko začne takoj)

Plača: 7.5-10 € za uro

Izkušnje: 10 l

Inštruiranje

Slovenščina: osnovnošolsko

Angleščina: osnovnošolsko

Geografija: osnovnošolsko

Zgodovina: osnovnošolsko

 

Kraj: preko spleta, na domu inštruktorja, na domu učenca

Izobrazba

Univerzitetna

Inštitucija: filozofska fakulteta

Posebnost: dodiplomski študij zgodovine in umetnostne zgodovine, magistrski študij umetnostne zgodovine, doktorski študij umetnostne zgodovine (poteka)

Tečaji: tečaji za prvo pomoč

Jeziki: Nemščina, Angleščina, Hrvaščina, Italijanščina, Slovenščina, Srbščina