Elektronsko pošto
Tjaša Š.

Tjaša Š.

Ljubljana27 l3 l izkušenj

Živjo! Moje ime je Tjaša in trenutno opravljam še par predmetov na Ekonomski fakulteti Ljubljana. Za seboj imam že kar nekaj izkušenj z delom z otroki: 8 mesecev sem delala kot live-in au-pair na Irskem, kjer sem 5 dni na teden preživela večino mojega časa s tremi otroki (2, 4 in 8 let) in sem poleg ostalih aktivnosti starejšima pomagala z domačo nalogo in učenjem dnevno. Moje znanje agleščine je bilo prav tako uporabno na mojem začasnem delovnem mestu na Pedagoškem Inštitutu Ljubljana. Poleg tega imam izkušnje kot učiteljica angleščine z otroci vseh starostnih skupin - pred pandemijo sem učila dve skupini malčkov angleščino ter nudim zoom privatne inštrukcije angleščine osnovnošolcem in sredješolcem že 2 leti. Trenutno poleg par zoom inštrukcij občasno čuvam 1.5 let staro malčico.

Dve leti sem živela v tujini (eno na Irskem in eno na Portugalskem), tako da govorim tekoče angleško in slovensko, lansko leto pa sem se začela učiti Portugalščino. Ljudje pravijo, da sem vedno nasmejana, komunikativna, izvirna in samostojna. V mojem prostem času rada berem, poslušam podcast-e, ustvarjam v kuhinji, rolam, se učim portugalščino, družim s prijatelji, potujem ter se od predkratim ukvarjam z yogo.

Angleščino učim v upanju, da jo otrok vzljubi, saj se mi zdi da je pozitiven odnos do znanja predvsem pa do jezika ključen, saj je in še bolj postaja znanje angleščine skoraj obvezno - še posebaj za nas, ki živimo v Sloveniji.

Telefonska številka: vidno le za člane

FacebookInstagram

0 priporoča
Delo

Čas: po dogovoru (lahko začne takoj)

Izkušnje: 3 l

Inštruiranje

Angleščina: nižje sekundarno, za odrasle

 

Kraj: preko spleta, na domu učenca

Izobrazba

Univerzitetna

Inštitucija: Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Posebnost: 3. letnik (program v angleškem jeziku)

Tečaji: tečaji za prvo pomoč

Jeziki: Angleščina, Slovenščina