Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi serss

 

 

iščem varstvo za 4letno punčko

 • Vrsta varstva: Popoldansko, Občasno
 • Objavljen: oktober 26, 2016 19:27

Opis

iščem osebo,ki bi bila prosta v popoldanskih urah za varstvo 4letne punce. smo iz Jarš zato so osebe,ki so v bližini toliko bolj zaželjene. potrebovali bi od cca16-20h,varstvo bi bilo občasno in prej dogovorjeno.

ID oglasa: 9235810e74a95e44

Ni oznak

1706 vseh ogledov, 1 danes

  

Sponzorirane povezave

8 komentarjev na “iščem varstvo za 4letno punčko”

 1. Spoštovani,

  zanimam se za Vaš oglas. Sem profesorica razrednega pouka in iščem delo v popoldanskem času za varstvo otrok. Če ste zainteresirani, me kontaktirajte po mailu.

  Lep pozdrav. Sandra.

 2. Pozdravljenu!

  Zanimam se za vas oglas. Sem upokojenka ki isce delo v dop. in pop. casu za varstvo otrok.Za vse dodatne informacije me lahko kontaktirate na tel: 040 591 344.

  Lep pozdrav!

  Zorka

 3. Mojca Gričar Dne oktober 28, 2016 @ 06:21

  Pozdravljeni!

  Sem iz Ljubljane ( Bežigrad) in bi z veseljem popazila na vašo punčko. Imam izkušnje z otroki in zelo rada preživljam čas z njimi. Za več info in osebno srečanje me pokličite na GSM 041-825-543.

  Lep dan,

  Mojca

 4. Pozdravljeni,
  sem absolventka pedagogike in andragogike v Ljubljani. Varstvo ob študiju opravljam že tretje leto. Lansko poletje sem bila v Barceloni kot aupair angleško-špansko govoreči družini. V preteklih letih sem bila varuška večinoma od 6 mesecev do 8 let starim otrokom. Izkušnje imam tudi iz vrtca, kjer sem opravljala poletno delo. Rada delam, ustvarjam z otroci, ker se vzajemno naučimo nekaj novega, koristnega.
  Veselim se Vašega odgovora in dodatnih vprašanj.
  Lep pozdrav,
  Ana

 5. Pozdravljeni,️Sem 24letna medicinska sestra,ki ima z varstvom veliko izkusenj.
  Prihajam iz Most ️zato ️se javljam na oglas ker ️️mi ustreza blizina in popoldansko varstvo. Vse informacije na email. Lp

 6. Kaja Atanasov Dne november 1, 2016 @ 12:29

  Pozdravljeni!

  Sem 21-letna študentka socialnega dela, ki sem se ravnokar preselila nazaj v Slovenijo. Imam dve leti izkušenj z 1-11 let starimi otroci, saj sem eno leto delala kot prostovoljka v ljubljanskem vrtcu z 2-3 leta starimi malčki, eno leto pa sem bila varuška v Londonu. Priskrbim lahko tako slovenska, kot tudi britanska priporočila in pa potrdilo o nekaznovanosti. Prihajam iz okolice Ljubljane in iščem občasno delo, zato se mi je zdelo varstvo Vaše deklice kot nalašč.
  Z veseljem Vam odgovorim še na kakršna koli druga vprašanja. Kontaktirate me lahko na mail kaja.atanasov@gmail.com.

  Lep pozdrav,

  Kaja

 7. Lepo pozdravljeni! Moje ime je Nika in prihajam iz Ljubljane (Dravlje). Po poklicu sem org.soc.mreze in tudi studij sem zakljucila z diplomskim delom – Sodelovanje med starsi in Vrtcem črnuče. Z delom sem pricela v vrtcu Kolezija kot študentka, nato pa me je neka mama povabila k njihovi druzini kot varuska in moja pot privat babysitter-ke se je pricela :). Cuvala sem otrocke od 2 mesecev pa vse do 8 letnikov. Pri dveh druzinaj sem bila tudi redno zaposlena 🙂 Trenutno cuvam 4 mesecno strucko, vendar ker imam se prosti cas in velike PREvelike poloznice- tako kot verjetno vsi, iscem dodatno delo. Sem odgovorna, zabavna in zanesljiva oseba ter deam tisto kar me veseli in to pocnem z srcem. Moja urna postavka je povprecno 6eur/h, je pa stvar dogovora (odvisno od st.ur, casa, st. otrockov itd.). Otroke tudi peljem v vrtec, jih prevzamem popoldne, vozim na razlicne tecaje itd. V kolikor sem vzbudila zanimanje in bi zeleli o meni izvedeti se kaj vec me prosim kontaktirajkte. Po potrebi vam posljem priporocila, lahko pa tudi tel.st mamic pri katerih sem delala :).Lp Nika

  Email: gosak.nika22@gmail.com

 8. Pozdravljena.
  Sem 19-letna redna študentke mednarodne ekonomije, ki išče dodatni zaslužek.
  Živim v Novih Jaršah tako da mislim, da sem ravnopravšnja za vas.
  Z otroki se odlično ujamem in mi predstavljajo veselje in način sprostitve.
  Predavanja imam dopoldne tako da mi popoldanski čas zelo ustreza.
  Za več info mi lahko pišete na mail.

  Upam, da se slišiva.

  Hana

Za povpraševanje o tem oglasu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji avtorju oglasa.

Vaš oglas bo viden tudi našim Facebook prijateljem: