Dobrodošel, obiskovalec! [ Registriraj se | Prijavi serss

 

Po dogovoru. €

Nudim pomoč in varstvo za vaše malčke

 • Pošta dejavnosti: Ljubljana
 • Telefon: 051217060
 • Vrsta varstva: Dnevno, Dopoldansko, Popoldansko
 • Cena: Po dogovoru.
 • Objavljen: november 30, 2017 18:05
Nudim pomoč in varstvo za vaše malčke

Opis

Lepo pozdravljeni!

Sem 23-letni študent razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, in bi me nadvse veselilo, če bi lahko pomagal vaši družini. Na voljo sem vsak delovni dan, od jutra pa do 18. ure, saj sem kasneje zaposlen s hobiji in dejavnostmi. Čeprav imam že veliko izkušenj z otroki najrazličnejših starosti, to ni vse, ko gre za iskanje primerne varuške. Zdi se mi veliko bolj pomembno, kakšen je pristop k stvari in odnos, kot pa to, da bi vsi napisali nešteto izkušenj, a bili za nobeno rabo. Le biti z otrokom ni ravno zahtevno, tisti, ki pa se ves čas počuti odgovornega ob otroku, pa je pravi za to delo.

Z otroki sem preživel veliko časa, delam kot strokovno usposobljen trener gimnastike, kjer se dnevno pedagoško ukvarjam z otroki najrazličnejših starosti, mnogokrat sem skrbel za bratrance, ko so bili stari 2 leti in več. Imam tudi veliko pedagoških izkušenj iz vrtcev in osnovnih šol, velikokrat sem pomagal kot animator pri vadbi za najmlajše – cicibani, in še bi se našlo. Tako da sem pri tem zelo samozavesten in mi je celoten postopek varovanja in mentorstva precej blizu.

Ker bi se rad čim bolje predstavil, saj je pomembno, da veste komu zaupati svoje otroke, bom napisal daljši oglas, kot je v navadi.

Doma sem v Ljubljani na Viču. Rad imam otroke in delo z njimi, in tudi oni me imajo radi in me vedno zares začutijo. Oddajam njim prijetno energijo in sem zelo empatičen človek, kar mi omogoča veliko mero občutka. Znam motivirati, učim različne šolske predmete, tekoče govorim in pišem v angleškem jeziku, sem zelo dober v večini športov, izobražen in široko splošno razgledan.

Vedno uspem naučiti, za kakršen koli cilj že gre pri otroku. S pomirjanjem otrok nimam težav, tudi razvedrim jih v nekaj sekundah – s petjem, plesom, afnanjem, karkoli naj že bo. Igra (spontana ali v cilj usmerjena/didaktična) ni težava, a vedno znam ločiti čas za zabavo od časa za osredotočeno delo. Ker se izobraževalni in vzgojni funkciji ne morem ogniti, in mimogrede tudi ne vidim potrebe po tem, obe apliciram v okviru dogovorov.

Sem osredotočen, ambiciozen in discipliniran, a še kakor se vse to sliši resno, vedno z nasmehom na obrazu. Sem zgovoren fant, z veliko energije in se lahko družim z otroki brez starostnih mej. Sem odgovoren, zdrav, urejen in emocionalno stabilen. Znam se obnašat, saj sem bil tudi sam tako vzgojen. Navajen sem gospodinjskega dela ter znam pripraviti zdrav obrok. Sem prilagodljiv, odprt za predloge in dogovore.

Sem tudi zanesljiv in vešč voznik, tako da so vaši najdražji v dobrih rokah, tudi ko potrebujejo varen prevoz (avtomobil mora biti vaš, če mi ga zaupate). Otroke lahko vozim na krožke in dejavnosti, v šolo/vrtec in domov, kamorkoli. Vse od jutra do 18. ure. Sem fleksibilen in nisem navajen zamujati.

V življenju sem izkusil tako dobre, kot tudi slabe reči, zato znam presoditi, kaj je prav in kaj ne.

Plača: toliko, kot boste z menoj zadovoljni. Koliko si zaslužim, boste presodili vi. Seveda je tu odgovor vedno jasen. Vsak si želi raje nekaj več, pa je tako bolj zadovoljen in dodatno motiviran za kar se da dobro opravljeno delo, navsezadnje pa je tudi odgovornost tu zelo velika. Volk sit, koza cela.

Če mislite, da lahko kakorkoli pomagam, me kontaktirajte na telefonsko številko 051217060 ali na email g.prfoks@gmail.com. Zadovoljen bi bil že s priložnostjo srečanja.

Če poznate morda koga, ki bi potreboval pomoč v tem kontekstu, mi tudi lepo prosim javite. Srčno si želim takega dela, ker mislim, da sem za to zelo primeren in nadarjen, ter iskreno čutim, da je to moje poslanstvo. Vaši otroci bodo zadovoljni, bodite prepričani.

Za ponujeno priložnost se vam v naprej zahvaljujem in želim veliko sreče vaši družinici!

ID oglasa: 6935a1f00e7004e9

Ni oznak

401 vseh ogledov, 1 danes

  

Sponzorirane povezave

3 komentarji na “Nudim pomoč in varstvo za vaše malčke”

 1. Lepo pozdravljen,
  Ali je Vas oglas se vedno aktualen?
  Lp,
  Masa

 2. Lepo pozdravljen,
  Prosim, da se mi oglasite na mejl naslov masa_milicevic@yahoo.com, kjer Vam lahko vec napisem o tem kaksno varstvo iscem za svojega sina,
  Lp,
  Masa

Odgovori

Za povpraševanje o tem oglasu izpolni obrazec spodaj in ga pošlji avtorju oglasa.

Informacije o uporabniku

 • Oddal: Žan
 • Uporabnik od: november 29, 2017

Ostali oglasi od Žan

Zadnji oglasi od Žan »

Vaš oglas bo viden tudi našim Facebook prijateljem: