Rebeka U.

Rebeka U.

Ljubljana22 l

Zdravo!

Sem 22-letna študentka 3. letnika socialne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani, živim za Bežigradom. V okviru študija sem si pridobila veliko teoretičnih in praktičnih izkušenj pri delu z otroki in mladostniki.

--> v študijskem letu 2018/19 sem prostovoljno delala v Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše v Ljubljani - sodelovala sem z 11-letnim dečkom, predvsem v obliki učne pomoči;
-->od julija do septembra 2019 sem se odpravila v Francijo, kjer sem živela pri dveh družinah in v angleščini, italijanščini in zelo osnovni francoščini :) varovala 10-mesečno deklico, 2,5-letnega dečka ter 5-letnega dečka, hkrati pa pomagala v gospodinjstvu in pri skrbi za živali (psi, konji);
--> v prvem valu epidemije sem sodelovala z OŠ Trnovo, in sicer sem na daljavo sodelovala z učencema sedmega in devetega razreda, predvsem sem jima bila opora in pomoč pri šolanju na daljavo;
--> od avgusta do decembra 2020 sem bila na Erasmus izmenjavi na Danskem, kjer sem se udeležila programa Nature in Social Education; oktobra 2020 sem opravljala prakso v zelo posebnem gozdnem vrtcu ''Muldvarpen Naturbørnehave'', kjer sem delala z otroki starimi od 2,5 do 6 let.
--> v aprilu 2021 pa me čaka praksa v vzgojnem zavodu, kjer si bom pridobila izkušnje pri delu z mladostniki s čustvenimi in vedenjskimi težavami.

Opravljala sem tudi razna študentska dela (SŠ VIT, Petrol, Študentski dom Ljubljana), kjer sem se naučila odgovornosti in komunikacije s strankami.

Sem strastna ljubiteljica narave, živali in potovanj, najpogosteje me najdete v gozdu, ob vzpenjanju v kakšen hrib, na konjskem hrbtu, ob branju knjige z mačko v naročju :) , v kuhinji ob pripravi rastlinskih jedi ali pa z nahrbtnikom na letališču ali železniški postaji. :)

Z veseljem se bom odzvala na vaše sporočilo ali klic. Zaradi študijskih obveznosti sem za varstvo na voljo večinoma popoldan, od petka do nedelje pa kadarkoli. Imam vozniški izpit, a žal nimam lastnega prevoza, tako da sem omejena na LPP. Z veseljem popazim tudi na živali.

Telefonska številka: vidno le za člane

FacebookInstagram

0 priporoča

Delo

Čas: po dogovoru (lahko začne takoj)

Au pair: po dogovoru

Varstvo otrok

 • Lahko dela v lastnem domu

 • Lahko dela z invalidi

 • Lahko dela s hišnimi ljubljenčki

 • Lahko gre ven z otroci

 • Lahko gre po nakupih

 • Lahko kuha

 • Lahko čisti

 • Ima vozniško dovoljenje

 • Ima avto

 • Ne kadi

 

Želim delati z

 1. Dojenčki, starimi 0-1 let

 2. Malčki, starimi 2-3 leta

 3. Predšolskimi otroci, starimi 4-6 let

 4. Šolskimi otroci, starimi 7-11 let

 5. Najstniki, starimi 12-18 let

Izobrazba

Univerzitetna

Inštitucija: 3. letnik socialne pedagogike na Pedagoški fakulteti v Ljubljani

Jeziki: Angleščina, Italijanščina, Slovenščina