Miša Š.

Miša Š.

Ljubljana23 l

Pozdravljeni,
sem Miša Šilc, stara sem 23 let in živim v Ljubljani. Prihajam iz precej številčne družine. Štejem si v prednost, da sem obdana z dvema bratoma in sestrama, zaradi katerih imam, po mojem mnenju, ogromno izkušenj in znanja, predvsem pa ljudi, na katere se lahko zanesem. Družino in odnose v njej, prav tako pa tudi partnerski odnos in prijateljske odnose uvrščam med najpomembnejše vrednote v življenju. V prostem času se ukvarjam s športi kot so fitnes, pole dance, tek v naravi, kajtanje, drsanje, rolanje, surfanje in kolesarjenje. Sem družabna in poleg fanta rada preživljam čas v družbi prijateljev in sorodnikov. Imam rada zdrav življenjski slog in menim, da je za uspešno življenje potrebno delati tako na psihičnem kot fizičnem področju. Za osebnostni razvoj pa se je po mojem mnenju potrebno tudi dodatno izobraževati in pridobivati izkušnje na različnih področjih.
Kot varuška sem si želela delati že odkar sem vedela, da obstaja možnost za to delo. Otroke imam zelo rada in tudi sama si želim v prihodnosti ustvariti družino z več otroki. Od otroštva dalje sem pomagala pri varstvu mlajšega brata in sestre in menim, da je to nekaj najlepšega, kar lahko delaš. Ker sem trenutno tudi absolventka, imam veliko časa in se lahko prilagodim glede časa varstva. Z veseljem bi rada varstvo opravljala za daljše časovno obdobje in se z otrokom/otroki tudi boljše spoznala in vzpostavila globljo vez, tako da bi se skupaj zabavali in naučili kaj novega. Znam kuhati in rada počnem različne aktivnosti v naravi. Tudi pogovor v angleščini mi ne bi bil problem, saj vsakodnevno zaradi narave mojega dela komuniciram v angleščini, prav tako pa mi govor v angleščini ni tuj v osebnem življenju. Sicer sem prilagodljiva in bom z veseljem počela različne aktivnosti, ki so v interesu otroka, saj morajo v prvi vrsti biti slišane njegove želje. Kontaktirate me lahko preko e-pošte (silc.misagmail.com) ali me pokličete/mi pišete na telefonsko številko .

Več o meni:
Osnovno šolo sem obiskovala in zaključila v Poljčanah, kjer sem ob zaključku osnovnošolskega izobraževanja prejela priznanje Županova petica. Šolanje sem nadaljevala na Prvi gimnaziji Maribor, ki sem ga uspešno zaključila leta 2017 z opravljeno splošno maturo. Dalje sem se vpisala na Fakulteto za socialno delo, ki je bila moja prva izbira, saj me je delo z ljudmi od nekdaj veselilo. Trenutno sem uspešno zaključila 4. leto študija, ki ga bom to leto nadaljevala kot absolventka. Tekom vseh študijskih let sem pridobila veliko praktičnih izkušenj tako med opravljanjem same prakse kot tudi prostovoljnega dela. Prakse smo vsa leta študija imeli precej, kar se mi je pri vpisu na sam študij zdelo tudi ključnega pomena. Sama sem v teh letih prakso opravljala na CSD Maribor (1. letnik), Društvo Projekt Človek (2. letnik), CSD Ljubljana Vič-Rudnik (3. letnik) in OŠ Martina Krpana (4. letnik). Tekom študija sem se tudi sama kot prostovoljka vključila v različne aktivnosti. Tako sem v 1. letniku študija obiskovala Pika. Dnevni center v Mariboru, v 2. letniku pa sem opravila usposabljanje in kot prostovoljka dve leti opravljala delo pri Zaupnem telefonu Samarijan. V 3. letniku sem sodelovala pri Projektu ŠIPK za dolgotrajno oskrbo. Pri izbiri modula v 3. letniku sem se usmerila v modul Psihosocialna podpora in pomoč. Po zaključeni diplomi imam študij namen nadaljevati z magistrskih študijem socialnega dela. Skozi vsa leta študija sem bivala v študentskih domovih in vedno opravila študijske obveznosti v predvidenih rokih. Pred dobrim letom sem se v Ljubljani preselila v stanovanje skupaj s fantom.
Poleg slovenskega jezika, govorim angleški (B2/C1) in razumem srbo-hrvaški (B1). Pri 18. letih sem opravila izpit za osebna vozila (B kategorija). Sebe bi opisala z veščinami kot so prilagodljivost, vestnost, prijaznost, vedoželjnost, pripravljenost pomagati, sočutnost in predvsem organiziranost.

Preko študentskega servisa sem začela delati že s 16. letom. V srednješolskem in študijskem obdobju sem, poleg šolanja, opravljala vrsto študentskih del kot so;
delavka v proizvodnji (EUREL podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve d.o.o.)
prodajalka na stojnici Frozen Yoghurt (Slovenska Bistrica)
prodajalka v čokoladnici (Čokoladnica Cukrček Ljubljana)
receptorka v fitnesu (Športni center Chagi)
natakarica (Biljardnica Direkt)
pomočnica za spletno trgovino Mercator (Ljubljana)
digitalni marketing (Sensilab d.o.o.)
več priložnostnih del: promotorka, model, trgovka v Kik trgovini, pomočnica pri prodaji vina…
Trenutno opravljam študentsko delo receptorke v GHU v Ljubljani.

Telefonska številka: vidno le za člane

FacebookInstagram

0 priporoča

Delo

Čas: po dogovoru (lahko začne takoj)

Au pair: po dogovoru

Varstvo otrok

 • Lahko dela v lastnem domu

 • Lahko dela z invalidi

 • Lahko dela s hišnimi ljubljenčki

 • Lahko gre ven z otroci

 • Lahko gre po nakupih

 • Lahko kuha

 • Lahko čisti

 • Ima vozniško dovoljenje

 • Ima avto

 • Ne kadi

 

Želim delati z

 1. Dojenčki, starimi 0-1 let

 2. Malčki, starimi 2-3 leta

 3. Predšolskimi otroci, starimi 4-6 let

 4. Šolskimi otroci, starimi 7-11 let

 5. Najstniki, starimi 12-18 let

Izobrazba

Srednješolska

Inštitucija: Fakulteta za socialno delo

Posebnost: Trenutno imam absolventski status.

Tečaji: tečaji za prvo pomoč

Jeziki: Angleščina, Slovenščina