Tadeja

Tadeja V.

Ljubljana26 l5 l izkušenj

Dragi starši!

Moje ime je Tadeja, sem 26-letna absolventka in udeleženka izobraževanja odraslih po programu Predšolska vzgoja, ki nudi varstvo otrok na vašem domu. Varstvo bi po predhodnem dogovoru lahko potekalo tudi na mojem domu (okolica Domžal).

Z otroki se rada ukvarjam, zato sem zadnja leta predvsem med poletnimi počitnicami opravljala tudi delo pomočnice vzgojiteljice v okoliških vrtcih (izkušnje imam z otroki obeh starostnih obdobij). S starejšimi (predšolskimi) otroki sem delala tudi kot animatorka na rojstnodnevnih zabavah, nekaj izkušenj pa imam tudi z zgodnjim poučevanjem angleščine.

Tako svoj prosti čas kot tudi čas z otroki najraje preživljam zunaj, zlasti na sprehodih v naravi. V primeru, da vreme tega ne dopušča, pa ta čas ponavadi izkoristimo za ustvarjanje, risanje, slikanje, branje knjig, etc. (odvisno od otrokovih zmožnosti in interesa). Če bi morda želeli, da dan poteka nekoliko drugače, se seveda prilagodim vašim željam. Pri delu z otroki si vselej prizadevam za kakovostno preživljanje časa, predvsem pa poskrbim, da se počutijo varne in sprejete.

Ves čas se tudi dodatno izobražujem; enkrat mesečno obiskujem nadaljevalno izobraževanje iz transakcijske analize, kjer med drugim nadgrajujem svoje vedenje o tem, kako pomembna so sporočila, ki jih otrok prejme v (zgodnjem) otroštvu za njegov nadaljnji razvoj in nenazadnje tudi za odraslo življenje.

V kolikor bi želeli dodatne informacije glede izkušenj, razpoložljivosti, ..., mi svoja vprašanja skupaj s podatkom o lokaciji varstva in opisom vaših potreb/pričakovanj pošljite v sporočilu.

Lepo vas pozdravljam,

Tadeja

Telefonska številka: vidno le za člane

0 priporoča

Delo

Vrsta dela: po dogovoru (lahko začne takoj)

Au pair: po dogovoru

Izkušnje: 5 l

Varstvo otrok

 • Lahko dela v lastnem domu

 • Lahko dela z invalidnimi osebami

 • Lahko dela s hišnimi ljubljenčki

 • Lahko gre ven z otroki

 • Lahko opravi nakupovanje

 • Lahko kuha

 • Lahko čisti

 • Ima vozniško dovoljenje

 • Ima avto

 • Ne kadi

 

Imam izkušnje z

 1. Dojenčki, stari 0-1 let

 2. Malčki, stari 2-3 let

 3. Predšolski otroci, stari 4-6 let

 4. Šolski otroci, stari 7-11 let

 5. Najstniki, stari 12-18 let

 

Želim delati z

 1. Dojenčki, stari 0-1 let

 2. Malčki, stari 2-3 let

 3. Predšolski otroci, stari 4-6 let

 4. Šolski otroci, stari 7-11 let

 5. Najstniki, stari 12-18 let

Izobrazba

Univerzitetna

Jeziki: Angleščina, Španščina, Hrvaščina, Slovenščina